marți, 16 iunie 2015

Aspiratorul inteligent KomoBot

KomoBot Smart este un aspirator inteligent, adica il pornesti si el va aspira in locul tau in toata camera, sau bucataarie, fiind echipat cu mai multi senzori pentru a evita obstacole, nu trabuie sa faci grija in privinta lui in timpul functionarii.
Avand o inaltime de doar 10 cm se strecoara cu usurinta si sub mobila de bucatarie, si nu mai trebuie sa ma chinui sa curat murdaria care "reapare" intodeauna in bucatarie.


ALTE DETALII AICI

Pentru multi pare a fi un moft un aspirator intelggent, insa daca aveti o camera sau living mare, cu nu prea multa mobila atunci este mult mai usor cu KomoBot Smart decat cu un aspirator obisnuit. Este adevarat ca daca incaperea e plin de fotolii, scaune, masute atunci ii ia mai mult timp, caci tot trebuie sa le ocoleasca, dar totodata sa si curete de aproape zonele dificile, insa asta nu cred ca este o problema majora. Il pui pe podea, apesi butonul si gata, el isi face treaba, nu tre sa stai langa el...
Daca producatorul m-ar intreba pe mine, ce ar trebui upgadat la acest model, cred ca as prefera o capacitate mai mare pentru sacul pentru praf, insa sunt constient si de faptul ca la o inaltime de 10 cm, nu prea au cum sa puna una mai mare...
Legat de acumulator si descarcare, are un led care va va avertiza ca acumulatorul e aproape descarcat, deci veti sti din timp ca trebuie reancarcat, si nu o sa va treziti deodata ca aparatul nu mai functioneaza.
KomoBot Smart insa nu este cel mai bun aspirator inteligent, insa daca vret una foarte buna, atunci trebuie sa cautati modelele producatorului Roomba, insa atentie la pretul acestora!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu