vineri, 12 februarie 2016

Parere riddex plus

Probabil multi dintre voi ati vazut reclama aia la televizor despre "alarma electrica cu impulsuri electromagnetice" Riddex plus, si erati cat pe ce sa comandati un astfel de produs pentru casa Dvs, insa pana la urma ati renuntat la ele. Personal nu credeam in aceste tipuri de aparate, si cred ca jumatate ce se spune despre el e vrajeala. Adica impulsuri electromagnetice prin perete? Serios?

Vezi aici o varietate mare de astfel de aparate

Insa in familie nu eram singurul care a vazut reclamele, si m-am trezit ca sotia a comandat doua bucati din aceste minunatii... In casa nu am incercat, caci nu vroiam sa risc, insa daca tot aveam produsul l-am dus la tara, unde intodeauna avem probleme cu rozatoarele mai ales toamna si iarna, caci e casa veche, nelocuita, si doar ocazional mergem vara pe acolo (adica casa de vacanta cum zic uniii :P )

Si daca tot nu locuiam acolo, nu aveam ce sa pierd nici daca nu functiona. Deci am pus cele doua aparate in priza si cam asta a fost. Dupa o saptamana in weekend iarasi am fost, si nimic deosebit, totul era la fel.
Deja incepeam sa cert nevasta pentru banii irositi degeaba, insa la urmatoare vizita (cred ca la vreo 3 saptamani) cand intram in casa deja nu era miros de soareci. Eram surprins si de faptul ca si insectele erau untr-un numar mult mai mic, si desi in timpul zilei lasam usa de intrare deschis, parca nici mustele nu mai vroia sa intre. Poate ca acesta se datoreaza ultrasunetelor, nu stiu (in constunuare nu cred povestea cu unde electromagnice), sau doar o simpla coincidenta intre montarea aparatului si plecarea soarecilor, insa deoarece acest riddex plus consuma undeva sub 20W, il las in priza tot timpul, caci factura la energie ramane destul de mica.
Sincer nu l-as pune intr-o casa cu bebelus, sau copii mici, insa asa, la o casa de vacanta e super.





Un comentariu: