miercuri, 9 martie 2016

Pareri despre Insta Life

Probabil multi dintre Dvs ati vazut la televizor reclama la Insta Life, o perna perna presopunctura, care va va scapa de durerile de spate. Insa parerile sunt foarte impartite legat de acest produs.
Stiu ca ar trebui sa incep cu laudele, insa inainte de cumparere sunt cateva lucruri care trebuie sa le stiti despre acest produs. Daca aveti picioare foarte groase (sub genunchi) atunci nu-l veti putea fixa, deci va fi inutilizabil. Totodata purtat sub pantaloni, poate crea un disconfort in mers, insa cu timpul puteti sa va obisnuiti.





  


Si ceea ce e foarte important, Insta Life ajuta mai ales la sciatica. Daca eveti dureri in regiunea lombara, care radieaza in solduri si coboara spre picoare, acestea sunt cauzate de o disfunctionalitate a nervului sciatic. De obicei este mai frecvent la persoanele de peste 40 de ani. Acest nerv este cel mai mare din organismul nostru, si se extinde de la maduva spinarii prin zona lombara si a feselor, pana in picioare, la glezne. Acest "aparat" inta-life actioneaza asupra sa calmand durerile. Insa trebuie sa stiti cu exactitate cauzele durerilor de spate, caci nu la orice fel de durere este bun.

Persoanele care se confrunta cu acest simptom al nervului sciatic, vor fi incantati de acest produs, caci doar dupa cateva purtati vor simti diferenta, si vor recomanda si la altii.

Insa daca aveti dureri de spate avand alte cauze decat cel prezentat anterior, atunci nu va mai bateti capul, caci nu va va ajuta cu siguranta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu