luni, 6 februarie 2017

Perere perie Hurricane Spin Scrubber


Mai nou a aparut reclama pentru Hurricane Spin Scrubber, o perie rotativa pentru curatarea baii, a gresiei sau faiantei din bucatarie sau hol. Desi pe site-ul al produsului se specifica ca se poate curata si rafturi sau chiar pereti, periile sunt foarte tari si pot zgaria astfel de suprafete. 
Desi toata lumea il lauda, eu voi incepe cu partile care, dupa parerea mea nu sunt chiar asa de faine ca in reclama:
- cele trei capete diferite nu se schimba la fel de usor precum pare, insa acestia nu vor fi schimbate cu regularitate.
- daca folosim mnerul extensibil, pierdem mult din forta cu care actionam asupra faiantei, gresiei, si nici nu avem un control prea bun asupra zonei de curatire. Deoarece se roteste destul de repede, peria are tendita sa "mearga" in directia de rotatie.
- desi peria conica e special pentru colturi greu accesibile, dimensiunile lui sint prea mari in cazul meu







Si sa va zic si despre partile bune la Hurricane Spin Scrubber:
- eu il folosesc in special pentru indepartarea mucegaiului care apare intre rosturi. Ei bine, cu aceasta perie am obtinut rezultate mai bune, si mai putin timp petrecut cu curatirea baii. Insa daca credeti ca clatiti cu apa faianta si luati acest minunat produs, si totul va deveni imaculat de alb si fara mucegai, gresiti. Pentru a indeparta mucegaiul dintre rsoturi dati prima data cu solutie de indepartare a mucegaiului, si lasati cel putin 5 minute, sa actioneze. Dupa aceea luati peria rotativa si apucati-va de treaba. Rezultatele se vor vedea din prima, insa nu intodeauna reusesc sa obtin ceea ce doresc, si dupa o clatire cu apa, mai dau o tura peste zonele unde au mai ramas pete.
- personal il folosesc fara prelungitor, pentru a putea exersa asupra zonei o mai mare putere, caz inposibil cu acel prelungitor.
- totodata daca aveti priza in baie, folositi aceasta optiune, caci timpul de incarcare este destul de mare.
- viteza de rotatie este destul de mare, se zice ca e 300 de rotatii pe minut, cea ce nu pit verifica, insa e de ajuns.

Pentru a obtine rezultate acceptabile folositi si agenti de curatare specific suprafetei, caci fara acestia rezultatele evident sunt mult mai slabe.





Un comentariu: