marți, 6 octombrie 2015

Parere parasolar Vizclear HD

Desi in prima faza am zis ca pretul este exorbitant de mare pentru 2 parasolare VizClear, deoarece sunt o poersoana care are ochelari, si fara ele nici vorba sa conduc, am facut niste calcule la cat ma costa niste ochelari cu optiune de ochelari de soare, si am ajuns la concluzia ca VizClear este cea mai buna alegere.
Ca si prima impresie cand il montezi este acela ca este enorm de mare, insa pentru a acoperi cat mai mult din unghiul vizibil acesta chiar trebuie sa aiba o marime destul de mare.








Sincer nu il folosesc zilnic caci uit de el, insa cand e soare mare atunci ma ajuta enorm. Totodata trebuie sa fac de multe ori curse mai lungi noaptea (delegatie, etc..) si in aceste cazuri VizClear este de neegalat. Nu numai ca totul se contureaza foarte bine, si vezi totul clar, dar nici nu ma deranjeaza atat de mult luminile celor din sens opus. Si ca fapt divers: nu obosesc atat de tare de la distantele foarte mari.
Vara cand ma duceam pana la mare in Bulgaria (undeva la 800 de km), am simtit cel mai bine, ce "investitie"  buna am facut! Noaptea, caci noaptea am pornit m-a ajutat parasolarul galben, iar ziua celalalt, caci stiti cum e 400 de km in tara noastra nu se fac in 4 ore, esti fericit daca il faci in 8!
Deoarece am prins nustiu ce promotie, am primit 2 bucati, insa neavand ce sa fac cu inca una, am dat la un prieten, asa ca am facut un om fericit (sper).
Daca va ganditi sa va luati un astfel de produs eu recomand cu placere, insa aveti grija ca gasit de la 25 de lei in sus. Si  cand am zis ca am facut o investite m-am referit la faptul ca am luat cel original, ceea ce nu e chiar ieftin .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu