marți, 10 noiembrie 2015

Parere despre Livington UV Mop

Desi nu e frumos sa incepi descrierea unui produs cu neajunsurile lui, sau ceea ce nu-mi place, insa pentru mine mi se par mult mai importante, caci in reclame totul e frumos si roz...

Acestea sunt doar pareri personale, nu inseamna ca si alti posesori ai mopului Livington UV sunt de aceasi parere!
  • In primul si in primul rand pretul, care pentru cei mai multi romani e cam mare pentru un mop, desi acesta aste mult mai mult decat un mop! pentru unii e un + pentru altii un minus ca stie foarte multe. Daca se strica va luati adio de la tot ceea ce stie. 
  • portabilitatea: ei asta e si da si nu, caci te poate ajuta ult cu faptul ca detasezi parte din mijloc si devine unul portabil, insa trebuie legat tot timpul in priza. 
  •  in reclama mi se pare prea exagerata faza cu: Senzatie Universala. Adica.... ? Stiu ca reclamele trebuie sa prinda oamenii, insa e cam mult faza asta. 



Si probabil cei mai multi dintre cei care cautau impresii despre acest produs au renuntat la ideea de a-l cumpara, vin acum si "laudele" .
  •  mopul chiar e bun, adica foloseste puterea aburului, deci am renuntat la chimicale si alte minunatii care omoara bacteriile, iar rezultatele sunt peste asteptarile mele. Trebuie sa specific ca deobicei nu laud un produs care e bunicel, ci doar cel caer este chiar bun. Insa in continuare sunt de parere ca lampa aia uv e doar pentru reclama, adica de cand o lampa uv te ajuta? Daca e asa atunci cumpar o lampa, si iluminez deaupra locului murdar si gata ! :)
  •  la aspiratul lichizilor este foarte bun, parchetul ramane mult mai uscat decat cu un mop obisnuit, si cam cu 30% mai uscat in comparatie cu Mopul Hurricane Spin Mop.
  •  cred ca cel mai mult o sa-l folositi si voi in baie, caci acolo e intodeauna problema ba cu igrasia, ba cu apa multa de pe jos, sau igienizarea vasului de WC.
  •  accesoriile pentru curatarea geamului, si cea cu perie sunt foarte foarte bune si isi fac treaba, iar cea pentru curatarea hainelor ramane in cutia lui...
  •  este foarte usor (undeva la 3.5 Kg incarcat cu apa)
  •  desi pretul poate fi considerat ca destul de mare, alte mopuri din acestea, care sunt la fel de bune sunt si mai scumpe.


3 comentarii:

  1. ce minciuna ordinara cumpararea in rate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lampele obisnuite nu au UV. UV=raze ultraviolete. (Lumina solara sau lampile pentru Manichiura cu gel)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vroiam sa îmi cumpăr și eu dar văd că lumea e nemultumita

    RăspundețiȘtergere